Nieuws

SPOT TV ASSEN ORGANISEERT JONGERENDEBAT

SPOT TV ASSEN ORGANISEERT JONGERENDEBAT

Jongeren houden zich niet bezig met politiek, althans dat is wat er vaak wordt gezegd. Maar is dat eigenlijk wel zo? Worden jongeren eigenlijk wel voldoende gevraagd naar hun mening? 


Met de naderende Tweede Kamerverkiezingen is het belangrijk om je te oriënteren en te bedenken op welke partij je gaat stemmen. Natuurlijk goed om te weten wat jij belangrijk vindt en welke politieke partijen opkomen voor jouw belangen.

Op vrijdag 12 maart om 20.00 uur organiseert Spot TV Assen in samenwerking met Vaart Welzijn het Jongerendebat Assen. In deze live- uitzending, te bekijken via assen.spot-tv.nl  komen belangrijke onderwerpen ter sprake die jongeren aangaan. Het programma voor deze avond bestaat uit een debat (actuele thema’s) onder begeleiding van presentator Ziëd Fargi. Afgewisseld met spraakmakende video’s, muziek en stellingen waarop het publiek kan reageren. 

Spot TV Assen nodigt je graag uit om tijdens de uitzending mee te praten en je mening te geven. Dit kan via de verschillende social media kanalen van Spot TV Assen. Ook als je nog geen 18 bent kun je mee doen! Voorafgaand aan het debat worden de stellingen bekend gemaakt via website en social media.

 

Wil jij een activiteit toevoegen aan de Spot TV agenda?

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

contact

Onze partners