Praat

Praat

Praat is dé plek waar actuele, aansprekende en soms in gewikkelde thema’s worden besproken. Wat vind jij bijvoorbeeld van de huidige politiek, vrijheid van meningsuiting, kansen ongelijkheid, het legaliseren van XTC, digitalisering, bikini foto’s op Insta of klimaatsverandering?

Spot is benieuwd wat er speelt onder jongeren in de huidige tijd. Leuke trends komen ter sprake maar ook moeilijke onderwerpen worden besproken. Hoe ga je bijvoorbeeld om met de Lockdown maatregelen. Wat maakt deze periode moeilijk en wat zou je nodig hebben? Kortom in de rubriek praat laat Spot TV de stem van jongeren horen!

:praat je mee?

 

Vragen of ideeën 
Veel jonge mensen lopen rond met vragen. Deze vragen kunnen gaan over school, seks, drugs, thuissituatie, geld, verslaving, identiteit, depressie etc. Kortom allemaal thema’s waar jonge mensen mee te maken (kunnen) krijgen. Helemaal niet gek. Zoals gezegd gelooft Spot TV dat het belangrijk is om lastige thema’s bespreekbaar te maken. Wij begrijpen ook dat je moeilijke situaties niet zomaar met iedereen deelt.

Het is daarom mogelijk om met een jongerenwerker te praten.  Dit kan via de chat op Instagram @VO_teams of via de website vaartwelzijn.nl

 

Wil jij een activiteit toevoegen aan de Spot TV agenda?

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

contact

Onze partners