11 april

Online workshop stage presence door Kenzo Alvarez

Online workshop stage presence door Kenzo Alvarez

Over de workshop

Tijdens de workshop stage presence van Kenzo leer je hoe je jezelf als danser het beste kunt presenteren. De thema’s interactie met publiek, gebruik van de ruimte en jouw eigen stijl als danser komen aan bod.

Je leert hoe je een verhaal verteld door middel van dans. Kenzo gaat daarnaast in op het gebruiken van lichaamstaal en oogcontact om het publiek te betrekken. Hoe vergroot jij als danser je zelfvertrouwen en kun je je zenuwen beheersen om zo de best mogelijke performance neer te zetten.

Over Kenzo
Kenzo Alvarez (28) is geboren in Utrecht en danst al vanaf jonge leeftijd. In 2007 deed Kenzo mee aan Kunstbende en stond hij in de landelijke finale. Na de middelbare school studeert hij aan de dansopleiding, doet hij mee aan (inter)nationale dance battles en wordt hij bekend met zijn crew ‘The Kulture Kids’.

Je kunt Kenzo o.a. kennen van zijn deelname als choreograaf en coach aan nationale TV-producties als Everybody Dance Now!, DanceDanceDance en Battle On The Dancefloor. Foto: Ruud Janssen for JFK

Zondag 11 april

14:00 – 15:30 uur

Zoom


Ga naar Kunstbende

Wil jij een activiteit toevoegen aan de Spot TV agenda?

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

contact

Onze partners