3 februari

Jongeren in gesprek met de wethouder

Jongeren in gesprek met de wethouder

We hebben nu al een jaar te maken met corona. Jongeren hebben hier veel last van. Je kunt niet naar school en ziet minder vrienden. Feesten en festivals gaan niet door en met de avondklok mag je ’s avonds niet eens meer de deur uit. Kortom het wordt je niet makkelijk gemaakt. Je netjes aan de coronamaatregelen houden wordt steeds moeilijker. Gemeente Assen is benieuwd wat zij in deze periode voor jongeren kunnen doen. Zij zijn benieuwd hoe het met je gaat, waar jij je zorgen over maakt en waar je behoefte aan hebt in deze tijd.

Daarnaast wordt er gekeken naar wat er volgens jou nodig is om deze coronatijd door te komen? De gemeente heeft organisaties in Assen gevraagd de komende tijd extra activiteiten voor jongeren organiseren. Hoe kijk jij daar tegenaan? Wat moeten ze dan vooral wel en vooral niet doen? Of heb je misschien hele andere dingen nodig?

Op 3 februari kun je hierover in gesprek met: Jan Broekema, Bob Bergsma en Harmke Vlieg. Zij zijn alle drie wethouders die in hun werk met jongeren te maken hebben. Het gesprek start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. En als je eerder weg wil, kan dat natuurlijk.

Praat je mee? Wil je er bij zijn? Stuur dan een mail naar info@assen.nl(link stuurt een e-mail). Dan krijg je vanzelf de link toegestuurd om erbij te zijn.

 


Inschrijven

Wil jij een activiteit toevoegen aan de Spot TV agenda?

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

contact

Onze partners