28 oktober

Douwe Bob

Douwe Bob

Douwe Bob

Theatertour 2021

Genre: Muziek

Douwe Bob is een stadsjongen en natuurmens, een womanizer en een romanticus, een dichter en een rock-‘n-roller, een lefgozer en een bohemien, een charmeur en een nachtbraker, een melancholicus en een feestbeest… en dat allemaal verenigd in één persoon. Douwe Bob is een wandelende collectie tegenstellingen.

Tijdens deze theatertour gaat Douwe terug naar de basis en zoekt hij de intimiteit op met zijn toeschouwers. Kleine setting, grote liedjes! Daarbij kan hij inmiddels putten uit alweer vier albums met elk hun eigen verhaal en herinneringen. Maak op deze manier kennis met nog meer kanten van de bijzondere liedjesschrijver en muzikant die Douwe is.

Douwe Bob won De Beste Singer-songwriter van Nederland, vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisiesongfestival en werd drie keer onderscheiden met een Edison.

Let op: De Rijksoverheid verplicht bezoekers vanaf 13 jaar om bij hun bezoek de QR-code van hun coronatoegangsbewijs te tonen, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs (vanaf 14 jaar). Deze QR-code, op je smartphone of in print, kan online en telefonisch worden opgevraagd. Lees hier meer over het Coronatoegangsbewijs.


Bekijk event

Wil jij een activiteit toevoegen aan de Spot TV agenda?

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

contact

Onze partners