16 februari

DE YOUNG IMPACT ENERGIZER

DE YOUNG IMPACT ENERGIZER

De grootste energieboost van Nederland:
De Young Impact Energizer

De verlenging van de lockdown hakt er flink in bij jongeren. Nog langer niet naar school, minder sociaal contact en geen leuke activiteiten kunnen doen. Dat heeft gevolgen: uit onderzoek blijkt dat een kwart van de jongeren depressieve klachten heeft sinds de Corona pandemie (bron: RTL Nieuws). Om jong (en stiekem ook oud) tijdens de verlengde lockdown een hart onder de riem te steken, starten wij vanaf dinsdag 19 januari de dag met een positiviteitsboost!

Jongeren kunnen elke schooldag om 09:00 uur starten met de Young Impact Energizer, verzorgd door een bekende Nederlander op Instagram. 

  • De Energizer wordt dagelijks van 09:00 – 09:05 uur live gestreamd op het Instagram-kanaal van Young Impact (@youngimpactnl).
  • Dinsdag 19 januari trapt Ouassima Tajmout, ambassadeur van Young Impact, de eerste Energizer gezamenlijk met duizenden jongeren af. Ook zullen bekende vrienden van Young Impact als Teske de Schepper, Jurre Geluk, Victor Mids, Hans Kazan, Roxanne Kwant en Roxanne ‘Rocky’ Hehakaija een positiviteitsexplosie verzorgen.
  • Meer informatie: https://www.instagram.com/youngimpactnl/?hl=nl 

Wil jij een activiteit toevoegen aan de Spot TV agenda?

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

contact

Onze partners