17 september - 1632009600

Art of Wonder jeugdtheaterfestival Assen

Art of Wonder jeugdtheaterfestival Assen

Het jeugdtheaterfestival in Assen van 17 t/m 19 september 2021

Drents jeugdtheater Garage TDI viert elk jaar de kracht van de verbeelding met het jeugdtheaterfestival Art of Wonder. Dit jaar vindt het festival vanwege de onzekerheden door het coronavirus niet in juni plaats, maar van 17 t/m 19 september. Assen staat dan weer bol van de fantasievolle theatervoorstellingen voor jong én oud!

De stad als podium

Elk jaar zijn meer dan 20 verschillende voorstellingen en acts te zien in de binnenstad. Toonaangevende gezelschappen uit heel Nederland komen naar Assen. Zij spelen in de Gouverneurstuin, op bijzondere binnenlocaties en op straat.

De Gouverneurstuin

De Gouverneurstuin is het hart van het festival. Hier is theater, muziek en ruimte om te spelen. In een gezellige sfeer kun je hier lekker lunchen of een warme maaltijd eten. In de tuin zijn voorstellingen in de open lucht en in diverse grote en kleine theatertenten. Ook is er een gevarieerd randprogramma met leuke workshops, interactieve installaties en een speelweide voor jong en oud. Bij de kassa is het startpunt voor voorstellingen op locatie. ’s Avonds is er muziek in de koepel.

Openingstijden

Op vrijdagmiddag wordt het festival feestelijk geopend. Zondagmiddag sluiten we het festival feestelijk af in de Gouverneurstuin. Uit handen van de deelnemers van de TDI-Theaterbende ontvangt het gezelschap dat de meeste indruk heeft gemaakt op deze jonge kijkers ‘Verwonder-waardering’.


Bekijk event

Wil jij een activiteit toevoegen aan de Spot TV agenda?

Heb jij een vraag of idee om dit platform nog leuker te maken? Neem contact op!

contact

Onze partners